Количка

Сет 12

550.00 лв.

Описание

Сет – наргиле Starbuzz Wood Line Challenger + ваза VG Crystal Glass + Starbuzz Phunnel Clay Bowl + “РеакторЪ 1” Heat Manager

 

Starbuzz Wood Line Challenger

Starbuzz Wood Line Challenger – Starbuzz ви представя първото си наргиле от първокласната си дървена линия, което се предлага с подходящ дървен накрайник, матов силиконов маркуч, глинена фънел чашка, подвижен дифузер, гравирана чинийка, съединител за маркуч и пружина за маркуча, против пречупване.

Първото първокласно наргиле с дървено тяло от Starbuzz! Това наргиле, произведено в Европа, е вдъхновено от наргилето Starbuzz Challenger, произведено в САЩ. Взема същата основна форма на тялото, но сега е създадено от ясен! Вътрешната тръба и подвижната долна тръба са изработени от неръждаема стомана AISI301, за да се предотврати появата на корозия и повреда на дървото. За много от другите части е използван полиацетал Pom-C. Новият дизайн на отвора на маркуча създава херметично уплътнение за идеална сесия. Подвижният дифузьор може да се използва за запазване на тишината на тръбата за наргиле в определени условия, докато пластмасовият продухвател със сачмен лагер освобождава излишния дим без усилие.

Starbuzz Wood Challenger се предлага с гравирана дървена дръжка на маркуча в съответствие с него. Матовочерният силиконов маркуч за наргиле ограничава образуването на наслоявания от тютюна и се почиства много лесно. В комплекта има също и новата глинена фънел чашка на Starbuzz! Плътна глинена чашка за наргиле, оформена като популярните европейски чашки на пазара. Това цялостно наргиле включва стъклена ваза, както и всички необходими силиконови втулки и лазерно гравирана чинийка за наргиле.

Препоръчваме ви да почиствате внимателно това тяло на наргилето, тъй като водата може да повреди дървото. Не накисвайте тялото във вода. Почиствайте на място, ако е необходимо.

VG Crystal Glass вазата е произведена в Русия. Изработена е от дебело кристално стъкло.

Страна на произход: Русия
Тегло [кг]: 2,35
Широчина [cm]: 21
Височина [см]: 25
Дълбочина [см]: 21

Starbuzz Phunnel Clay Bowl

Това е новата стилна чашка Phunnel Clay Bowl от Starbuzz,които за първи път предлагат на пазара фънел чашка изработена от дебела пресована бяла глина. Поддържа температурата изключително добре и гарантира, че ще имате приятно дълга сесия на пушене.
Може да се използва както с фолио , така и със система за управление на топлината(HMS) или с някой от видовете HMD-та.
Всяка чашка на Starbuzz е ръчно изработена и следователно е уникална. В резултат на това формата и цветът на чашката може да се различават от илюстрацията. Освен това всяка чашка е снабдена с логото на Starbuzz .

“Reactor I” Heat Manager е система за контролиране на топлината, отдадена от въглените. Конструирана е от V2A стомана (304, 1.4301) и ISO сертифициран силиконов маркуч. Няколко специфични функции, които отличават “Reactor I” от други подобни устройства са:

  • Пружиниращи крачета, които позволяват здраво захващане на устройството към чашката.
  • Заключваща система, чрез която става почти невъзможно за въглените да се разпръснат извън обема на устройството.
  • Всички дръжки и лостове са конструирани с отвор целящ термоизолация, като по този начин осигуряват ниската им температура и комфортен контрол над системата.
  • На най-ниската си степен устройството е изключително близо до чашката, като по този начин осигурява висока температура.

Важно!

1. Препоръчва се краката на устройството да се огънaт еднократно, спрямо диаметъра на вашата чашка. Постоянно огъване на металните крачета ще доведе до тяхното счупване.
2. По време на употреба устройството е пълно със запалени въглени и достига температури до 450 градуса по Целзий. Силно се препоръчва повишено внимание при боравене с устройството, за да се избегне възможността от кожно изгаряне.
3. Заключващият механизъм има за цел да затрудни отварянето на капака и разсипването на въглените извън обема на системата, но НЕ ГО ГАРАНТИРА. Силно се препоръчва повишено внимание при боравене с устройството с цел предотвратяване на разсипване на въглените.
4. Устройството има остри ръбове. Силно се препоръчва повишено внимание при боравене с устройството, за да се избегнат кожни наранявания.
5. Силно се препоръчва устройството да се съхранява извън обсега на деца.

Допълнителна информация

Тегло 5.000 кг